NY TÄVLING!!

Ny tävling på gång :]

Det ni ska göra för att vinna är:

Ni ska förklara varför ni gillar Miley Cyrus.

Vem vinner?
Den som jag tycker har förklarat varför du gillar Miley Cyrus bäst vinner.
Den som verkar vara Miley Cyrus största fan. Eller ja bland dem största... ;)

Hur lång tid håller tävligen på?
Tävligen avslutas på Lördag den 12 December.

Priser:
En överraskning ;D

MEN OM DU ÄR MED OCH TÄVLAR OCH DU VINNER. SÅ FÅR DU ADDA MIG PÅ MSN OCH SKRIV DIN ADRESS HEM.


Kommentarer
Postat av: lee

Miley är en ung tjej som har tagit världen med storm. Hon har en grym röst och kan skriva låtar av världsklass. Hon är en stor förebild för mig och någon gång framöver hoppas jag att jag vågar ta steget och kanske bli Sveriges nästa Idol. Miley är en grymt bra artist och hennes låtar är inspirerande till att man själv ska våga och ta för sig. Man blir oxå väldigt glad över att lyssna på hennes låtar=), kan inte skriva mer nu i sånt fall blir det för mkt, men hon är en väldigt stor förebild för mig=D

2009-12-05 @ 14:17:59
URL: http://leetornberg.blogg.se/
Postat av: youngstars bloggen :)

Hej! Kolla gärna in min blogg. Handlar bland annat om Miley :)

Jag uppdaterar skvaller dagligen,och bloggen startades igår. Och jag behöver läsare.. :D

Puss

2009-12-05 @ 14:41:20
URL: http://youngstars.blogg.se/
Postat av: Anonym

Asså du byter design hela tiden och den du har nu är inte å jätte fin kan du inte ha den gamla rosa ???



mvh anna

2009-12-05 @ 19:05:42
Postat av: Anonym

Miley Cyrus är en otroligt bra skådespelare och jag bara älskar henne! Hennes låtar får människor från hela världen att bli förälskade! Hon är sötare än socker och hennes leende får min att oxå lee! När hon öppnar sin mun kommer de diamanter som alla älskat :) Och när hon uppträder på scen vill man bara skrika av glädje! och hennes blågräna ögon vill man simma i :) Dom är klarare än diamater :) Jag älskar både miley och hannah montana! Så jag hoppas jag vinner :) Och din blogg äger du verkar söt :)

2009-12-05 @ 21:58:35
URL: http://ajdaalsadii.blogg.se/
Postat av: Bisrat

Jag älskar miley cyrus hon har varit min förebild sen många år tbx! Jag älskar miley först och främst för att hon vågar att vara sig själv.Hon bryr sig inte om dumma kommentarer, och är är sig själv. Hon är snäll.Skapade en sida get ur good on. Hon besöker barn sjukhus och är med i massa projekt där det handlar om sjuka barn. Det är därför hon är min hjälte! Hon sjunger gudomligt! Älskar alla hennes låtar för att dem är så himla bra!!Och miley kan skådespela jätte bra. Älskar också mileys smile.. det är så sött!<3 Och hennes ögon, hennes hår ... ja allt. Miley är allt för mig! Jag kritserar alldrig henne för att hon har inte gjort mig nåt,,, and she is the BEST!Hennes budskap i alla hennes låttexter är också bra. Blev lite mycket nu men måste stoppa skriva :) jag skulle kunna fortsätta skriva men det räcker med att säga detta .. MILEY CYRUS IS THE BEST!

2009-12-05 @ 23:12:59
URL: http://mileyraycyrus.webblogg.se/
Postat av: lina

Miley cyrus är en begåvad tonåring som vågar vara sig själv och struntar om nån säger nåt dumt och det älskar jag henne för och för att hon är så snäll och hon hälsar på sjuka barn jag älskar inte bara hennes utsende hennes personlighet och låt texter ja allt hon är min idol och förebild och hjälte och jag älskar hennes blå,gröna ögon (lika som mina) jag älskar hennes mörkbruna hår och hennes röst, serien hannah montana äger och the last song kommer oxå att bli jätte bra. och hennes uppträdanden är fantastiska man vil bara sjunga med. i filmen hannah montana the movie är så bra man kan kolla på den gång på gång men man trötnar inte.+ jag älskar hennes kläd stil och kollection.

2009-12-06 @ 11:47:45
URL: http://linzilundberg.blogg.se/
Postat av: Emma Larsson

Jag tänker inte skriva hundra rader om miley. Jag tänker skriva såhär: att jag älskar att hon är en så bra förebild och jag älskar henne för vem hon är som människa.

2009-12-07 @ 19:46:50
URL: http://emmaireneteresialarsson.blogg.se/
Postat av: Sara

Okej vi börjar så här,



* Hon är grymt duktig på att sjunga.

* Hon är grymt fin.

* Hon är en stor förebild för mig.

* Hon verkar vara en väldig snäll tjej och är alltid trevlig mot sinna fans.

*Hon skriver bra musik.



Det finns så himmla mycket att säga om henne. Hon är bara BÄST!!

2009-12-09 @ 16:45:18
URL: http://mileyccyrus.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det började för ett tag sedan när jag fick se Miley spela huvudrollen som Miley Stewart i tv-serien Hannah Montana. Jag vart förtollad av sången,skådespelarna,kändisarna och framförallt hennes stora hemlighet.Sedan dess har jag tittat på programet nästan varenda morgon i några år.Sen fick jag höra att Miley kommer spela in en Hannah Montana The Movie film och jag vart överlycklig och kunde knappt berga mig tills dagen då den hade premier.Jag älskar Miley för att hon är sjuuuuukt söt, har världens ballaste sångröst och för att Miley bara är bäst.Rolig och glad. På varendaste bild jag ser på henne lyser hon upp hela bilden med hennes vackra leende. Jag har bara en enda sak att säga....... Jag älskar dig Miley Ray Cyrus!!!

2009-12-09 @ 19:25:35
Postat av: E L I N

jag älskar miley för att:

hon är en bra förebild för sina fans & alla som gillar henne, hon gör allt för sina fans!! och allt för att världen ska bli bättre! :)

hon gick med i concert of hopes & hon gjorde en tattuering för den 9:åriga flickan vanessa som dog för 3 år sen i cystik fibros ( tror det stavas så?) och det är verkliegn vackerT utav henne! <3 och så har hon världens bästa röst & är världens snyggaste finaste & sötaste tjej någonsin jue!! <3

skulle bli superglad om jag vann för jag ÄLSKAR verkligen miley! :D

kolla gärna min blogg.

2009-12-10 @ 14:46:32
URL: http://mileycyruz.blogg.se/
Postat av: E L I N

ojj jag kom på att jag vill skriva lite mer:P

och hennes låtar gör mig alltid så glad & dom får all i hela världen som lyssnar på dom att känna sig självsäkra & dom börjar le! :D <3

mileys låtar gör så att jag kan göra vad jag vill i livet & nå min stora dröm att bli sångerksa precis som miley! <3

denna texten & den andra som jag skrev hör ihop! :D:D

2009-12-10 @ 14:48:26
URL: http://mileycyruz.blogg.se/
Postat av: vilma

åhh vilken rolig tävling<3

jag älskar miley cyrus hon har ett leende som bara inte går att motstå! om jag ser henne på bild tv eller var som helst så skriker jag! gogo miley! hela mitt rum är fullt av plancher mamma och pappa tycker jag ska slänga alla men jag vägrar! jag har typ femtio bilder på miley uppsatta och jag har alla hennes skivor i ett glas skåp! och vet ni vad jag gjorde en gång?? jag köpte en tidning på tyska för 62 kroner för det var typ fem planchr i den! I love miley cyrus och det är en sak som är säker! kramar i massor från vilma<3

2009-12-12 @ 12:34:43
URL: http://skrattan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0