Halloo <3 :)

Halloo <3 :)

Ledsen
för att jag inte har bloggat på sistonne :/ Har inte haft tid, det har varit.... Skola, Vänner, Läxor, Familjen ja massor av saker. Men nu ska jag försöka att hinna blogga minst en gång per dag.
Så har ni hört att det kommer en Hannah Montana film? Jo, men det kommer det, filmen heter "Hannah Montana the movie"
Har kommer trailen...

http://www.youtube.com/watch?v=zlApVyilI0o

Åh älskar trailen! ♥
Hon säger: " I´m tired to live a double life, I don´t think I can do this anymore"

Hope you guys like it... see ya!
 ♥

Halloo...

Halloo :) ♥

Vet inte vad jag ska skriva i min blogg nu. Det står helt still x) Så jag kommer inte blogga mer idag. Imorron om jag hinner. För att...
SKUULAN börjar imorron! Fy assåw! Fett BORING! Pallar inte gå dit, tänk inga mer sovmornar. Eller jo på helgerna men inte mer =(  Blir knäckt bara jag tänker på det!
Men sen på fredag kväll kommer min faster och farbror och sover över till söndag. Så det kommer blir super! =D



Lööwwar dej Miley Ray Cyrus! 4-ever! <3

Puss o Kram  ♥

ÅR 2009!

Hejsaan svejssan! <3
Tänk nu är det 2009! Helt otroligt vad 2008 har gått snabbt!
Vi firade nyår hemma, and vi have a blast!
När det är bara en halvtimme kvar innan det blir ett nytt år, blir jag ALLTID så nervös. Vet inte varför. Kanske för att jag är så spänd för det nya året. - Hur ska det här året som kommer bli? - Blir det ett bra år? - Tänk om det inte blir det!? Så tänker jag HELA tiden!
 
Prenumererar på tidningen "JULIA"
och så här stod det i horoskopet i "JULA" som jag fick i förrgår tror jag xD Det är ett horoskop för år 2009.

"MASOOR AV UPPLEVELSER VÄNTAR"
Du är rättfram, hjälpsam och energisk. I år är det resor, nöjen och äventyr som lockar. Trots alla händelser och trots det höga tempot lyckas du bra med skolarbetet också.
PLUGGET: Bäst går det när du kan jobba i grupp, men du lär dig nya saker med lätthet i år och du behöver inte kämpa för att det skall gå bra i skolan.
POLARNA: Det blir gott om nöjen, resor och roliga upplevelser. Vill du få nya vänner är det rätt läge för det också, du har lätt för att knyta nya kontakter.
POJKAR: Våren blir härlig. Det finns mer än en som får ditt hjärta att slå extra fort, och det är inte alls säkert att du bryr dig om att välja. I alla fall inte förrän till vintern.
PLÅNBOKEN: Turen är på din sida. Det märks speciellt när du reser eller går och shoppar. Du gör fynd som passar dig perfekt.
STAR QUALITY: För dig finsn det många vägar till STJÄRNGLANSEN (JIPPI!), men de som fungerar allra bäst i år är sport, dans, och underhållning.
BÄSTA MÅNADEN: Februari
BOTTEN MÅNADEN: Mars
ÅRETS PRYL: Ringar

Så ha det bra kexchoklá! =D


RSS 2.0